Atlasz Sportegyesület

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i18n_book_navigation_set_breadcrumb() függvényben (/chroot/home/lmbtszov/lmbtszovetseg.hu/html/sites/all/modules/i18n_book_navigation/i18n_book_navigation.module 212 sor).
Levelezési cím: 
1111 Budapest, Budafoki út 22.
Telefon: 
(20) 950 5820
Alapítás éve: 
2004
E-mail: 

[wysiwyg_field wf_deltas="0" wf_field="field_image" wf_formatter="custom_formatters_colorbox_inline_uncropped" wf_settings-igazitas="jobb" wf_cache="1514510569" wf_entity_id="220" wf_entity_type="node"]

Az egyesület célja, hogy elősegítse és biztosítsa az LMBTQ férfiak és nők sportolását, tömegsport rendezvényeit; szervezett keretet adjon egyéni vagy csapatjátékokban, sportágakban; a hazai vagy nemzetközi amatőr vagy profi versenyen való részvételre felkészítsen, illetve annak feltételeit szervezett keretek között biztosítsa. Az egyesületben jelenleg fallabda, tollaslabda, úszás, futás és karate szakosztály, valamint gyalogos és kerékpáros túracsoport működik. A heti rendszeres edzéseken kívül az egyesület tagjai évente több külföldi és hazai versenyen is részt vesznek. Több alkalommal rendeztek már nemzetközi sportversenyt Magyarországon. Részt vesznek a hazai LMBTQ közösség rendezvényein, évente egy alkalommal sportnapot, két alkalommal sporttábort rendeznek. Az egyesület tagja az Európai Meleg és Leszbikus Sportszövetségnek (EGLSF), valamint a Sportegyesületek Országos Szövetségének (SOSZ).