Szimpozion Egyesület

Telefon:
Alapítás éve:
2002

Az egyesület célja a meleg, leszbikus, biszexuális és transznemű fiatalok közösségének szervezése, emberi fejlődésük és társadalmi szerepvállalásuk érdekében. Pocok Klub: 2002 óta beszélgető-esteket szerveznek, vendégeink közéleti emberek, hírességek; témák az egészséges életmód, a biztonságos ismerkedés, a partnerkapcsolat. Könyvtárukban meleg szerzők, melegtémájú könyvek, folyóiratok és filmek kölcsönözhetők. Melegség és megismerés program: A Labrisz Leszbikus Egyesület és a Szimpozion közös programja. Célja olyan környezet teremtése az iskolákban, diákok és tanárok között egyaránt, ahol meleg, biszexuális vonzalmai miatt senkit sem érhet bántalmazás. Előbújás-projektjük célja a társadalom heteroszexuális többségének toleranciaszintjét növelni, ismeretterjesztő anyagok, vitaestek és a média útján.