Tisztségviselők

Két Közgyűlés között a Szövetség napi teendőinek irányítását a háromtagú Ügyvivői Testület végzi.  A Szövetség jogszerű és alapszabálynak megfelelő működése felett a kéttagú Felügyelő Bizottság őrködik.

Ügyvivői Testület

Bagyina Eszter. Angol szakos irodalmár. 2014-ben szerzett MA-t Anglisztikából az ELTE BTK-n, majd 2015-ben elvégezte a CEU Gender studies szakát, ahol főleg leszbikus és biszexuális nők szubkultúráinak kutatásával foglalkozott. 2013 óta tevékenyen részt vesz a magyar LMBT aktivizmusban, dolgozott Pride önkéntesként, 2013 novembere óta a Labrisz Leszbikus Egyesület tagja, ahol főleg programszervezéssel és adománygyűjtő kampány koordinálással foglalkozik. 2016 májusa óta a Magyar LMBT Szövetség ügyvivője.

Dombos Tamás. Közgazdász, szociológus, antropológus. 2001-2011 között a CEU Közpolitikai Tanulmányok Központjának kutatója, ahol esélyegyenlőségi témájú kutatásokban vett részt. 2007 óta dolgozik a Háttér Társaságnál,  kezdetben önkéntesként, majd fizetett munkatársként. Feladata az egyesület lobbizási és kutatási tevékenységének koordinálása, a jogsegélyszolgálat munkájának segítése és a nemzetközi kapcsolatok ápolása. 2012 óta a Magyar LMBT Szövetség egyik ügyvivője.

Sándor Bea. Jogász. 2014-ben végzett az ELTE ÁJK-n. Korábban irodalomtudománnyal és gender stúdiumokkal foglalkozott: PhD fokozatot szerzett angol irodalomtudományból, MA-t a CEU Gender Studies szakán. 1997-től civil szervezetekben dolgozott: tagja, majd ügyvivője volt a Háttér Társaságnak, a Labrisz Leszbikus Egyesület egyik alapítója. 1997 és 2004 között szervező és projekt-koordinátori munkája mellett jelentéseket, tanulmányokat írt. Jogász diplomájának megszerzése után 2014-ben kezdett ismét önkéntesmunkát végezni a Háttér Társaságnál, később szakértői és projekt-koordinátori munkát vállalt. 2015-16-ban a PATENT Jogvédő Egyesület Bíróságfigyelő programjának koordinátora. 2016 januárja óta a Magyar LMBT Szövetség egyik ügyvivője.