A csapat

Milanovich Dominika | projektkoordinátor. Domi Győrben nőtt fel, egyetemi tanulmányai óta Budapesten él. Az ELTE Pszichológia szakán, a Semmelweis Egyetem Sportpszichológus szakán és a CEU Gender Studies szakán szerezte diplomáit. Az utóbbi években OKJ-s képzéseken, illetve az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán szexuális orientáció és nemi identitás témában tanított. Domi 2013 óta a Budapest Pride szervezője és a fesztivál egyik szóvivője is; 2014-ben a Magyar LMBT Szövetség választási mobilizáció projektjének egyik munkatársa. Domi 2015 áprilisa óta projektvezetője Szövetségünk "Itt vagyunk" című országjáró kampányának, amely a vidéki LMBT emberek láthatóságát igyekszik növelni.  

Horváth Kata | projektasszisztens 2016. február - április. Kata biológia-környezetvédelem szakos tanár, környezetmérnök. Tanulmányait Nyíregyházán, Debrecenben és Budapesten folytatta. 2015-ben elvégezte a Magyar Személyközpontú Pszichoterápiás és Tanácsadó Egyesület személyközpontú tanácsadó képzését. 2011 óta a Háttér Társaság önkéntese. 2012 óta a Labrisz Leszbikus Egyesület tagja, ahol a fő feladatai közé tartozik az Egyesület honlapjának és Facebook felületének kezelése. 2013 óta koordinálja a Leszbikus Identitások Fesztiváljának és a Labrisz-farsangoknak az önkénteseit. A Melegség és megismerés iskolai program önkéntes óraadója, jelenleg a Magyar LMBT Szövetség önkénteskoordinátora. 

Balta Flóris | projektasszisztens 2015. október - 2016. február. Flóris Budapesten és Székesfehérváron töltötte gyerekkorát, ahonnan a családja származik. Tanulmányait az ELTE fizika szakán, majd a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán folytatta, amelynek jelenleg is hallgatója. Aktivizmusát a vidék és a szegénység problémáival kezdte, az LMBTQI-közösségben folytatta, majd a transzneműek jogaira specializálódott. 2013-ban részt vett a TranszPont megalapításában. Független aktivistaként és a TranszPont tagjaként képzéseket és előadásokat tart, amelyekben saját transz élményeit és emberi jogi ismereteit ötvözi. Flóris 2014 szeptemberében elvégezte a Szövetség érdekérvényesítési képzését, és idén nyáron Európai Uniós intézmények látogatásán képviselte a Szövetséget Brüsszelben, Dombos Tamással együtt. Flóris az “Itt vagyunk!” projekt több pontján segített önkéntes munkájával.

Halász Péter | projektasszisztens 2015. május - szeptember. Peti Kiskunhalason született, egyetemi tanulmányait Szegeden kezdte, majd az ELTE Nemzetközi Tanulmányok szak Emberi Jogi specializációján végzett. Jelenleg PhD tanulmányokat folytat az ELTE Szociológia Doktori Iskolájában, kutatási területe a szexuális orientációra és/vagy nemi identitásra alapozott menedékjogi kérelmek és azok elbírálási gyakorlata az Európai Unió tagállamaiban. Tanulmányai mellett nemzetközi menedékjog valamint szexuális kisebbségek jogai témakörben tart kurzusokat. Peti a projektasszisztensi feladatokat látja el Szövetségünk "Itt vagyunk" című országjáró kampányában, amely a vidéki LMBTQI emberek láthatóságát igyekszik növelni.

Sinku Balázs | projektasszisztens 2015. április - május. Balázs Nyíregyházán nőtt fel, majd az egri Eszterházy Károly Főiskolán tanult Nemzetközi Tanulmányok szakon, esélyegyenlőségi szakirányon. Több éves tapasztalatra tett szert az egri Hallgatói Önkormányzat tagjaként, illetve kari elnökként.  Ezalatt az évek alatt Balázs nyíltan vállalta, hogy meleg, és ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az LMBTQ témák nagyobb láthatóságot kapjanak a főiskolán.