Kulcsszavak

A Civil Faluban lesz mindig Szimpozion önkéntes a Magyar LMBT Szövetség sátrában 2022. augusztus 10-15 között, 12.00-20.00-ig. Találkozhattok a Melegség megismerés program több foglalkozástartójával és a Meleg szemmel vblog több szereplőjével is! ;-)

Szívesen dolgoznál jó ügyekért, és szereznél tapasztalatot Magyarország legnagyobb LMBTQI szervezeténél? Akkor jelentkezz hozzánk kommunikációs munkatársnak!

A Háttér Társaság pályázatot hirdet
kommunikációs munkatárs
feladatkör betöltésére.

Feladatkör:

LMBT szervezetek ismét a Szigeten

Idén ismét találkozhattok a Magyar LMBT Szövetséggel és tagszervezeteivel a Sziget Fesztiválon, a Civil Szigeten (NGO Island). 2022. augusztus 10. és 15. között, a fesztivál mindegyik napján, 12 és 20 óra között várunk benneteket. A Magyar LMBT Szövetség sátrában idén is több LMBT szervezet mutatja meg magát a szigetlakóknak: a Szivárvány Misszió Alapítvány (Budapest Pride), a Háttér Társaság, a Labrisz Leszbikus Egyesület, a Magyar Aszexuális Közösség és a Szimpozion Egyesület.

A Szivárvány Misszió Alapítvány (Budapest Pride) programjai (szerda):

A Háttér Társaság pályázatot hirdet

adat- és interjúelemzési

feladat elvégzésére.

Feladatkör:

A magyar orvostársadalom LMBTQI emberekhez való viszonyulásáról szóló 15 oldalas kutatási jelentés elkészítése, szerkezeti sablont követve, készen kapott adatbázisok és legépelt interjúk alapján. A kutatás legfontosabb eredményeinek összefoglalása, kontextusba helyezése. A meglepő, nem várt eredmények kiemelése. A szervezet stratégiai szempontjából különösen releváns megállapítások kiemelése.

A leendő pályázatíró munkatárs feladatköre:

Részvétel a heti stáb megbeszéléseken

Részvétel a pályázatírást érintő egyéb megbeszéléseken (eseti)

A szervezet számára releváns pályázati lehetőségek figyelemmel követése

Potenciális donorok gyűjtése és proaktív megkeresése

Egyeztetés a pénzügyi munkatárssal és más, az adott pályázati lehetőségben releváns munkatársakkal

Kiválasztott pályázati lehetőségek pályázati anyagának megírása, összeállítása, pályázat beadása, kapcsolódó regisztrációs folyamatok elvégzése

A lelki egészség területén dolgozó szakembereknek nyújt segítséget az LMBTQI kliensek személyre szabott és szakszerű támogatásához legújabb e-learning felületünk.

Common Point projektünk általános küldetése az LMBTQI személyeket támogató lelki egészségügyi szolgáltatások minőségének javítása. Célunk, hogy növekedjen azoknak a mentálhigiénés szakembereknek a száma, akik tisztában vannak az LMBTQI személyek életével, szükségleteivel és kihívásaival, és képesek szakszerű és az LMBTQI klienseket megerősítő támogatást nyújtani.