Tagszervezeteink hírei

Zavar, hogy tabutéma a melegség az iskolákban?
Tenni szeretnél a fiatalokért és a kormány homofóbiája ellen?
Gyere, és mutasd meg magad, LMBTQ emberként! Legyél élő, pozitív példa iskolai és felnőtt
foglalkozásokon, segítsd munkánkat önkéntesként!
Vagy önkéntesként segíts, hogy meghívjanak minket egyetemekre, cégekhez, szülői közösségekbe!
A MELEGSÉG ÉS MEGISMERÉS iskolai program szervezői, a Labrisz és a
Szimpozion Egyesület képzést tart új önkéntesek számára.

A Háttér Társaság pályázatot hirdet

irodavezetői

feladatkör betöltésére.

Feladatkör:

Általános irodai és adminisztrációs feladatok ellátása; jegyzőkönyvek, emlékeztetők vezetése; postai és elektronikus küldemények kezelése; iratok iktatása; beszerzések bonyolítása; rendezvények szervezése; önkéntesek szervezése és nyilvántartása; kapcsolattartás társszervezetekkel; projektmunka támogatása.

Foglalkoztatás jellege: napi 6 vagy 8 óra (a pályázatban jelezd, melyiket választod)

Pályázati feltételek:

A Háttér Társaság pályázatot hirdet kommunikációs asszisztens munkatárs feladatkör betöltésére.

Feladatkör:

A szervezet honlapjának és közösségi média oldalainak frissítése és kezelése; kreatív anyagok elkészítése; kapcsolattartás a sajtóval; közreműködés adománygyűjtési kampányok lebonyolításában, kapcsolattartás az adományozókkal; nyilvános események szervezése; projektek kommunikációs feladatainak ellátása.

Foglalkoztatás jellege: részmunkaidős (napi 4 óra)

Pályázati feltételek:

Zavar, hogy tabutéma a melegség az iskolákban? Tenni szeretnél a fiatalokért és a kormány homofóbiája ellen?

Gyere, és mutasd meg magad LMBTQ emberként! Legyél élő, pozitív példa iskolai és felnőtt foglalkozásokon, segítsd munkánkat önkéntesként!

(fotó: Csoszó Gabriella)

A 26. Budapest Pride Fesztivál június 25 és július 25 között 82 programmal és az eddigi legnagyobb részvétellel, 35.000 felvonuló csatlakozásával megvalósult Budapest Pride Felvonulással zajlott. Ezúton szeretnénk kifejezni hálánkat és megköszönni mindazoknak, akik jelenlétükkel, munkájukkal, anyagi vagy egyéb támogatásukkal járultak hozzá a fesztiválhoz.

Ne maradj le semmiről, tarts velünk jövőre is! Értesülj a legfontosabb infókról, iratkozz fel most a hírlevelünkre:

Találkozzunk 15:00-kor a Móricz Zsigmond körtér és Váli utca sarkánál! Ezután elsétálunk és közösen megtekintjük az ARC plakátkiállítást. Végül igény szerint beülhetünk egy vendéglátóipari egységbe.

Bővebben az ARC plakátkiállításról:

Felvonultunk Pécsett!
Történelmet írtunk, hogy részesei lehettünk az első magyar, vidéki LMBT+felvonulásnak!
Elkészült a beszámolónk a Meleg szemmelben! Ha tetszik, osszátok, terjesszétek! ;-)

Történelmet írunk, hogy részesei lehetünk az első magyar, vidéki LMBT+felvonulásnak! Gyere te is!
Ha kiállnál magadért, a társaidért vagy az LMBT+ emberekért; ha már eleged van a másodrendű polgárként kezelésből; ha nem akarsz többet bujkálni; ha kikéred magadnak hogy lepedofiloznak, ha szebb, jobb világot akarsz itthon magad körül; vagy egyszerűen jó társaságra vágysz: gyere velünk, és vonuljunk föl együtt! Csak azért is!  “Bárhol Szabad!” Találkozzunk Pécsett 15 órakor a Kossuth téren!

A NIOK Alapítvány által alapított Civil Díj programon közönségdíjat és a legjobb komunnikációs kampányért járó díjat is a Szivárványcsaládokért Alapítvánnyal közös #acsaládazcsalád kampányunk nyerte el. Nagyon köszönjük a támogatásotokat! Nagy megtiszteltetés volt ilyen nívós mezőnyben már csak döntőbe is kerülni.

Az esemény a Freedom of My Identity Emberi Jogi Fesztivál része.
18 órától a beszélgetés résztvevője Modolo Ákos lesz, aki vidéki származású LMBT-keresztényként mesél a saját személyes történetéről, a magyar LMBT-keresztény csoportokról és a magyar LMBT-keresztény aktivizmusról Virág Zsolt moderálásával.