Tagszervezeteink hírei

A Civil Faluban lesz mindig Szimpozion önkéntes a Magyar LMBT Szövetség sátrában 2022. augusztus 10-15 között, 12.00-20.00-ig. Találkozhattok a Melegség megismerés program több foglalkozástartójával és a Meleg szemmel vblog több szereplőjével is! ;-)

Szívesen dolgoznál jó ügyekért, és szereznél tapasztalatot Magyarország legnagyobb LMBTQI szervezeténél? Akkor jelentkezz hozzánk kommunikációs munkatársnak!

A Háttér Társaság pályázatot hirdet
kommunikációs munkatárs
feladatkör betöltésére.

Feladatkör:

A Háttér Társaság pályázatot hirdet

adat- és interjúelemzési

feladat elvégzésére.

Feladatkör:

A magyar orvostársadalom LMBTQI emberekhez való viszonyulásáról szóló 15 oldalas kutatási jelentés elkészítése, szerkezeti sablont követve, készen kapott adatbázisok és legépelt interjúk alapján. A kutatás legfontosabb eredményeinek összefoglalása, kontextusba helyezése. A meglepő, nem várt eredmények kiemelése. A szervezet stratégiai szempontjából különösen releváns megállapítások kiemelése.

A leendő pályázatíró munkatárs feladatköre:

Részvétel a heti stáb megbeszéléseken

Részvétel a pályázatírást érintő egyéb megbeszéléseken (eseti)

A szervezet számára releváns pályázati lehetőségek figyelemmel követése

Potenciális donorok gyűjtése és proaktív megkeresése

Egyeztetés a pénzügyi munkatárssal és más, az adott pályázati lehetőségben releváns munkatársakkal

Kiválasztott pályázati lehetőségek pályázati anyagának megírása, összeállítása, pályázat beadása, kapcsolódó regisztrációs folyamatok elvégzése

A lelki egészség területén dolgozó szakembereknek nyújt segítséget az LMBTQI kliensek személyre szabott és szakszerű támogatásához legújabb e-learning felületünk.

Common Point projektünk általános küldetése az LMBTQI személyeket támogató lelki egészségügyi szolgáltatások minőségének javítása. Célunk, hogy növekedjen azoknak a mentálhigiénés szakembereknek a száma, akik tisztában vannak az LMBTQI személyek életével, szükségleteivel és kihívásaival, és képesek szakszerű és az LMBTQI klienseket megerősítő támogatást nyújtani.

A Háttér Társaság Magyarország legnagyobb és legrégibb jelenleg is működő LMBTQI egyesülete. Az LMBTQI közösséget segítő szolgáltatásokat működtetünk, sikeres európai uniós projektekben veszünk részt, kulturális és közösségi eseményeket szervezünk, amelyek rendszeresen igénylik kisebb-nagyobb kreatívok elkészítését.

Ebből kifolyólag társaságunk pályázatot hirdet:

Itt a nyár, és rég nem találkoztunk, úgyhogy kellemes hűsölésre, melegedésre (vagy ki mit szeretne) hívunk titeket a Margit sziget fái alá. Hagyományteremtő módon ismét együtt a Bp Bi-tangok & Barátaik és a Szimpozion, hogy valahol a Pride táján örüljünk a nyárnak, és jobban megismerjük egymást.

Tíz civil szervezet egyeztetett álláspontja

Csupa látszatintézkedés a kormány társadalmi egyeztetésről szóló javaslatában

Gyertek, vonuljatok velünk! Jöhetsz barátokkal, vagy egyedül!
Gyere, ha LMBT+ vagy, gyere, ha LMBT+ barát/támogató ember vagy!
Gyere, ha ismersz bennünket élőben vagy online, gyere, ha szeretnél megismerni minket, gyere, ha jó társaságra vágysz, gyere, ha nincs kivel vonulnod! ;-)
Mi hozunk dekorációt: óriási zászlókat rúdon, szivárványos esernyőket, neked csak a lelkesedésedet kell hoznod, no meg némi ivóvizet! ;-)