Kulcsszavak

2020-ban is elindul a MagNet Bank Közösségi Adományozási Programja (KAP). A KAP keretében a MagNet Bank ügyfelei társadalmi szervezeteket támogathatnak a bank profitjából. A banki ügyfelek a rájuk eső nyereségrész 10%-áról rendelkezhetnek a programban résztvevő szervezetek számára, hogy ezzel segítsék a társadalmi szervezeteket.

Nagy örömünkre szolgál, hogy újból benne vagyunk abban a 40 társadalmi szervezetben, akik az idén támogatáshoz juthatnak az ügyfelek döntése alapján.

EHHEZ AZONBAN RÁD IS SZÜKSÉG VAN!

Jelentkezz és juss be Magyarország legmenőbb LMBTQ konferenciájára, a Budapest Pride Szabadegyetemre, és legyél te is aktív tagja az LMBTQ közösségnek!

Ezekről a témákról biztosan szó lesz:

Nagyon köszönjük nektek a támogatást! 2020-ben 1,8 millió forintot ajánlottatok fel, ezzel segítitek munkánkat, hogy együtt egy sokszínű világot teremtsünk. Nagyon köszönjük annak a 344 támogatónak, akik megtették ezt, így 1,5-szer annyian támogattatok minket mint 2019-ben! Ez nagy lehetőség nekünk ebben a nehéz időszakban. Ne felejtsetek el 2021-ben sem minket, szóljatok barátaitoknak is.

Adószámunk: 18174803-1-42

Magyarországon elsőként önbecsülésnövelő csoportot indítunk olyan nők részére, akik azonos nemű párkapcsolatban tapasztaltak testi vagy lelki bántalmazást, és szeretnének megszabadulni annak romboló hatásától.

A csoport Budapesten, előreláthatólag szeptember végén indul, keddenként este 6-tól, de minden résztvevővel külön egyeztetünk az alkalmas időpontokról. Mivel a csoport személyes jelenlétre épül, a járványhelyzet fényében időközben is módosulhat az ütemezés.

Olyan nők jelentkezését várjuk, akik nincsenek már együtt a bántalmazó partnerrel.

Az elmúlt pár napban több helyen is megjelent Budapest utcáin az alábbi plakát, amire a mi logónkat is rátették az engedélyünk nélkül, azt a hatást keltve, mintha mi készítettük volna.

❌ A plakátokhoz sem tartalomban, sem vizuálisan NINCS közünk és nem tudjuk, ki csinálta őket.