Új támogatási lehetőség

[wysiwyg_field wf_deltas="0" wf_field="field_image" wf_formatter="custom_formatters_colorbox_inline" wf_settings-igazitas="bal" wf_cache="1514510605" wf_entity_id="712" wf_entity_type="node"]

Támogatni szeretnéd Szövetségünk munkáját, de nincs rá pénzed? MagNetes bankkártyád van? A támogatható civil szervezetek közül válaszd ki Szövetségünket és bankkártyás vásárlásaid után a bank támogatást utal nekünk. Neked semmibe sem kerül, nekünk nagy szükségünk van rá.

A MagNet Bank KAP Kártyakprogramja keretében lehetőséged van rá, hogy kiválassz egyet a programban résztvevő civil szervezetek közül, és minden 1000 Ft-nyi bankkártyás vásárlásod után - a bankkártyád típusától függően - a bank 1-3 Ft-ot utal támogatásként Szövetségünk részére. 

Mely bankkártyák vesznek részt a programban?

A MagNet Bank mindhárom jelenlegi MasterCard bankkártyája (Alap, Dombornyomott és Business) részt vesz a programban.

Hol és hogyan lehet jelentkezni a programra?

A programban való részvételhez a MagNet banknál MasterCard bankkártyával és NetBank hozzáféréssel kell rendelkeznd. A civil szervezetet a NetBankba történő belépést követően a KAP Kártyaprogram menüpontban választhatod ki. E menüponton belül válaszdd "Támogatni kívánt civil szervezet kijelölése" gombot, ekkor az alábbi képernyővel találkozhatsz, itt dönthetsz arról, melyik szervezetet szeretnéd támogatni:

A civil szervezet kiválasztására a bankkártyához kapcsolódó számla tulajdonosának (vagy a Netbankban ezen számla felett rendelkezési jogosultsággal bíró személynek) van lehetősége. Egy adott számlához kapcsolódó minden bankkártyához csak ugyanaz a civil szervezet választható ki kedvezményezettként. Fontos, hogy ha nem jelentkezel a programra, és nem jelölsz meg civil szervezetet, akkor bankkártyás vásárlásaid után a Bank egyetlen civil szervezetet sem támogat, vagyis a közreműködéseddel adományozható összeg elveszik.

Mekkora az adomány összege?

A Bank által a civil szervezetnek nyújtott adomány összege a bankkártyás vásárlásaid összegétől és a bankkártya típusától függ. Minél többet vásárolsz a bankkártyáddal, annál nagyobb lesz a Bank által teljesített támogatás összege. 

Az adomány összege:

  • Alap bankkártyával történt vásárlás esetén: 1 ezrelék
  • Dombornyomott bankkártyával történt vásárlás esetén: 2 ezrelék
  • Business bankkártyával történt vásárlás esetén: 3 ezrelék

A bankkártyás vásárlási tranzakció révén keletkezett támogatási összeg a KAP Kártyaprogram adatbázisában a tranzakció könyvelését követő munkanapon jelenik meg, tehát a NetBank felületen te is ezen a napon fogja látni.

Mi számít bankkártyás vásárlásnak?

Bankkártyás vásárlásnak minősül minden belföldön és külföldön POS terminálnál és az Interneten bonyolított sikeres tranzakció. (Az ATM készpénzfelvétel nem minősül bankkártyás vásárlásnak).

További információk: www.magnetbank.hu/kap_kartyaprogram