Vezetőség

Két Közgyűlés között a Szövetség napi teendőinek irányítását a háromtagú Ügyvivői Testület végzi.  A Szövetség jogszerű és alapszabálynak megfelelő működése felett a kéttagú Felügyelő Bizottság őrködik. 

Ügyvivői Testület

Dombos Tamás

Dombos Tamás. Közgazdász, szociológus, antropológus. 2001-2011 között a CEU Közpolitikai Tanulmányok Központjának kutatója, ahol esélyegyenlőségi témájú kutatásokban vett részt. 2007 óta dolgozik a Háttér Társaságnál,  kezdetben önkéntesként, majd fizetett munkatársként. Feladata az egyesület lobbizási és kutatási tevékenységének koordinálása, a jogsegélyszolgálat munkájának segítése és a nemzetközi kapcsolatok ápolása. 2012 óta a Magyar LMBT Szövetség egyik ügyvivője.

 

Kristófy Mária

Kristófy Mária. 2005 óta a Labrisz Egyesület tagja, önkéntese. 10 éve vesz részt a Melegség és Megismerés programban óratartóként, eddig 75 foglalkozást tartott. Egyesületi munkájában nagy hangsúlyt kap a kulturális közösségi programok szervezése és lebonyolítása - kitalálója és egyik moderátora a Pikk Dáma játszóesteknek, részt vett több Pride fesztivál szervezésében  is. Egyesülete 2017-ben jelölte a Magyar LMBT Szövetség ügyvivői tagjának. 1975-ben diplomázott magánénekesként a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán, aktív korában profi kórusénekesként működött, számos hangverseny, hangfelvétel, operaelőadás résztvevője volt bel- és külföldön. Nyugdíjas éveit a család mellett a leszbikus női közösség építése, a meleg mozgalomban való aktív részvétel tölti ki az olvasás, nyelvtanulás, rejtvényfejtés mellett.

 

Sulyok Viktória

Sulyok Viktória. Szabadúszó fordító, tolmács és nyelvtanár. A Magyar Aszexuális Közösség egyesület egyik alapítója és ügyvivője, valamint óratartó a Melegség és Megismerés programban.