Vezetőség

Két Közgyűlés között a Szövetség napi teendőinek irányítását a háromtagú Ügyvivői Testület végzi.  A Szövetség jogszerű és alapszabálynak megfelelő működése felett a kéttagú Felügyelő Bizottság őrködik. 

Ügyvivői Testület

Hanzli Péter

Hanzli Péter. Történész, könyvtáros, recenzens. 2002 óta vállal szerepet a magyarországi LMBTQI közéletben. A Szimpozion Egyesület alapító tagja, 2005 és 2010 között a Melegség és megismerés iskolai program óratartója. 2007-2014 között különböző LMBTQI-sajtótermékek (Mások, Na végre!, Company) munkatársa, 2009-14 között a frissmeleg.hu főszerkesztője. 2007-2016 között a Budapest Pride szervezője. 2009 óta a Háttér Társaság önkéntese, 2010 óta az egyesület tagja, 2011-2016 között ügyvivője. 2012 óta az LMBT Történeti Hónap szervezője, 2020 óta a Háttér Archívum és Könyvtár vezetője. Szabadidejében kórusban énekel.

 

Kristófy Mária

Kristófy Mária. 2005 óta a Labrisz Egyesület tagja, önkéntese. 10 éve vesz részt a Melegség és Megismerés programban óratartóként, eddig 75 foglalkozást tartott. Egyesületi munkájában nagy hangsúlyt kap a kulturális közösségi programok szervezése és lebonyolítása - kitalálója és egyik moderátora a Pikk Dáma játszóesteknek, részt vett több Pride fesztivál szervezésében  is. Egyesülete 2017-ben jelölte a Magyar LMBT Szövetség ügyvivői tagjának. 1975-ben diplomázott magánénekesként a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán, aktív korában profi kórusénekesként működött, számos hangverseny, hangfelvétel, operaelőadás résztvevője volt bel- és külföldön. Nyugdíjas éveit a család mellett a leszbikus női közösség építése, a meleg mozgalomban való aktív részvétel tölti ki az olvasás, nyelvtanulás, rejtvényfejtés mellett.

 

Sulyok Viktória

Sulyok Viktória. Szabadúszó fordító, tolmács és nyelvtanár. A Magyar Aszexuális Közösség egyesület egyik alapítója és ügyvivője, valamint óratartó a Melegség és Megismerés programban.