Emberi Jogi Kerekasztal

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i18n_book_navigation_set_breadcrumb() függvényben (/chroot/home/lmbtszov/lmbtszovetseg.hu/html/sites/all/modules/i18n_book_navigation/i18n_book_navigation.module 212 sor).

2012 szeptemberében hozta létre a Kormány a civil szervezetek részvételével működő Emberi Jogi Kerekasztalt az emberi jogi területen működő civil szervezetekkel való rendszeres konzultációra. A Kerekasztalba a szervezetek nyilvános pályázat útján kerültek kiválasztásra; a pályázaton Szövetségünk is sikerrel indult.

A Kerekasztal tagjai 12 tematikus munkacsoportban dolgoznak. Szövetségünk az alábbi munkacsoportokban munkájában vesz részt:

• LMBT emberek jogai
  • nők jogai
  • gyermekek jogai
A Szövetség álláspontjának megismertetése érdekében az ülések napirendi pontjaihoz kapcsolódóan rövid (egyoldalas) összefoglalókat készít. Ezeket az alábbiakban a nyilvánosság számára is hozzáférhetővé tesszük.